Warpaint, Milky Chance en meer voor Rock Werchter 2017

1LIVE Krone 2016 – 2015 – Show – Milky Chance

Het is vrijdagmiddag 16:00 uur en dat betekent nieuwe namen voor Rock Werchter! Met deze nieuwe acts is de line-up bijna rond. Vandaag voegt de organisatie Warpaint, Beth Ditto en meer toe.

Alle nieuwe namen op een rijtje:

  • Beth Ditto (donderdag 29 juni)
  • The Pretenders (vrijdag 30 juni)
  • Milky Chance (zaterdag 1 juli)
  • Toothless (zaterdag 1 juli)
  • Warpaint (zondag 2 juli)
  • Thurston Moore Group (zondag 2 juli)
  • Noname (zondag 2 juli)

Eerder werd al bekend dat onder meer RadioheadFoo Fighters, Arcade Fire, Kings Of LeonLinkin Park, System Of A Down en Foo Fighters van de partij zijn aankomende editie.

Met de bus naar Rock Werchter

Rock Werchter is niet alleen razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er dan ook een uitgebreide busdienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere deelnemende stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

[mks_button size=”large” title=”Meer info & boeken” style=”squared” url=”https://festival.travel/travel/festivalbussen/rock-werchter-bus/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. Radiohead, System Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt deze line-up door velen nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. Wil je er ook graag bij zijn? Dan moet je snel zijn. Zowel de zaterdag– als zondagtickets zijn inmiddels uitverkocht. Voor de overige dagen en voor het hele weekend zijn nog kaarten te verkrijgen. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Rock Werchter playlist op Spotify!

[mks_button size=”medium” title=”Check de Rock Werchter line-up nu!” style=”squared” url=”https://open.spotify.com/user/festileaks/playlist/1o6IhgfbZjIzPZ8c11Eg4V” target=”_new” bg_color=”#ee4644″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Meer informatie over komende editie vind je op onze Rock Werchter 2017 programmapagina. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma en soms lees je hier een gerucht zelfs sneller.