Met nog 322 dagen tot de volgende editie is Pukkelpop 2018 nog ver weg. Om de tijd te vullen genieten we nog maar eens na van de afgelopen editie. Vanaf nu kan dat ook met de aftermovie van het festival.

Inmiddels is het meer dan een maand geleden dat Mumford & Sons het festival afsloot. Dat het opnieuw een fantastische editie was bleek wel uit het festivalrapport. Met de kersverse aftermovie kan de editie van 2017 nu echt afgesloten worden. Bekijk hem snel om jouw favoriete Pukkelpop-momenten nog een keer her te beleven.

Met de laatste aftermovies van dit jaar loopt het festivalseizoen definitief op zijn einde. Heb je nu al last van een post festival depression? Misschien is het dan tijd om een nieuwe hobby te zoeken om de festivaldip te verzachten. Natuurlijk kan je jezelf ook alvast verliezen in de geruchtenstroom voor het aankomende festivalseizoen. Wie worden komend jaar de headliners en welke andere acts zien we terug op het affiches? Speculeer nu mee op het Festival Forum.

Pukkelpop 2018

Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 18 augustus in het Belgische Kiewit. Er zijn nog geen namen bekend voor de aankomende editie. Tijdens de afgelopen editie kon je ondere andere genieten van Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille. Wanneer er geruchten zijn over de line-up of de eerste namen bekend worden gemaakt lees je het natuurlijk bij ons. Heb je zelf al ideeën over mogelijke acts op het festival? Speculeer dan mee via ons Festival Forum.