The Killers in 2018 naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Somebody told me… dat lang wachten wordt beloond! Na een Amerikaanse tour op de planning, kondigen The Killers eindelijk een show aan in Nederland. Op 28 februari 2018 staat de band in de Ziggo Dome.

De mannen van The Killers zijn druk bezig met hun nieuwe album. Onlangs speelde de band voor het eerst hun nieuwe track ‘The Calling’. Dit nummer is een van de tracks op het nieuwe album Wonderful Wonderful dat 22 september wordt uitgebracht! De band gaf eerder al wat voorproefjes van het nieuwe album weg. Zo werden in juli de nummers ‘The Man’ en ‘Run for Cover’ uitgebracht.

Brandon Flowers en Co. staan op woensdag 28 februari in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 6 maart zal de band te zien zijn in het Sporpaleis in Antwerpen. De vraag is of we Amerikaanse band ook terug zien op festivals als Pinkpop en Rock Werchter.

The Killers

Het jaar 2018 begint mooi voor The Killers, aangezien ze meteen op tour mogen. In januari en februari speelt de band shows in Noord-Amerika. Afgelopen zomer heeft de band ook een tour door Europa gemaakt. Zo hebben de heren op het Servische ‘Exit Festival’ opgetreden. Nu The Killers ook naar Nederland zullen komen, is een bezoekje aan Pinkpop of Rock Werchter niet uit te sluiten.