Zwarte Cross 2018 ronselt wereldartiesten via Twitter

Zwarte Cross 2017
Foto: Zwarte Cross website

Tante Rikie gaat voor goud! Op Twitter gooit ze vandaag bij verschillende wereldartiesten haar charmes in de strijd. In haar beste Engels probeert ze onder andere Adele en Red Hot Chili Peppers naar Lichtenvoorde te halen voor Zwarte Cross 2018. Maar er zijn ook een paar artiesten aan wie ze laat weten dat ze juist niet welkom zijn..

Zwarte Cross is op zoek naar een wereldact. Een boekingskantoor vinden ze maar iets voor ouwe lullen, dus het moet radicaal anders. Zoals we van het Gelderse festival gewend zijn, gaat dat natuurlijk op een uiterst luchtige manier. Tante Rikie spreekt de beoogde sterren aan op Twitter en neemt daarbij geen blad voor de mond.

Soms houdt ze zich van de domme..

… maar ze komt vaak behoorlijk scherp uit de hoek.

Geld speelt geen rol…

… maar bijzonder talent is wel een vereiste.


Bekijk alle verkooppraatjes van Tante Rikie op de Twitterpagina van Zwarte Cross!

Zwarte Cross 2018

Foto: Kamiel Scholten / Zwarte Cross

Volgend jaar vindt de Zwarte Cross plaats in het oude vertrouwde Lichtenvoorde, en wel van 12 tot 15 juli 2018. Er zijn nog geen namen bekendgemaakt voor het vierdaagse evenement. De datum van de kaartverkoop mag je wel vast noteren; deze start namelijk op zaterdag 18 november 2017 via de website van de Zwarte Cross. Voor een dagkaart leg je €27,50 neer, voor slechts €120,- ben je er het hele weekend bij en mag je ook nog eens de camping onveilig maken.

 

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2018

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 12-15 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy