Best Tracks: jullie favoriete nummers van The National

In oktober 2017 gaf The National nog twee optredens in AFAS Live en deze zomer mogen we de band verwelkomen op o.a. Best Kept Secret en TW Classic. We vroegen jullie naar je favoriete nummers en presenteren daarom nu de Best Tracks van The National! 

Top 10 Countdown

10. ‘Guilty Party’
9. ‘Don’t Swallow the Cap’
8. ‘England’
7. ‘Carin at the Liquor Store’
6. ‘Terrible Love’
5. ‘I Need My Girl’
4. ‘Fake Empire’
3. ‘Bloodbuzz Ohio’
2. ‘Day I Die’

Wist je dat…?

  • … The National sinds 2001 zeven albums heeft uitgebracht?
  • … vier nummers van jullie top 10 afkomstig zijn van het laatste album van The National, Sleep Well Beast?
  • … het nummer ‘The System Only Dreams In Total Darkness’ is geïnspireerd door de de verkiezing van Donald Trump tot president van de VS?
  • … de indie-meesters het Lanister-anthem ‘The Rains Of Castamere’ heeft uitgevoerd voor Game Of Thrones?
  • … The National is bevestigd voor North Side Festival 2018? Dit festival deelt nog wel eens namen met Best Kept Secret.
  • … The National in samenwerking met regisseur Vincent Moon een documentaire maakte over hun opnameproces? ‘Mistaken for Strangers’ is ook beschikbaar op Netflix.
  • … vier The National-albums het in 2013 hebben geschopt tot de NME-lijst ‘The 500 best albums of all time’?

20 Best Tracks op Spotify

Hier zijn ze dan: de 20 beste The National-tracks. Ben jij er komende zomer bij op Best Kept Secret of TW Classic? Kom dan alvast in de stemming en knal deze afspeellijst op vol volume aan! Heb je ook nog een dringende behoefte aan meer van dit soort muzikale overzichtjes? Check dan ook ons Spotify-kanaal!

The National

Het vijfkoppige The National werd al in 1999 opgericht in Cincinnatti, Ohio. Maar de band brak echt pas door in 2007, met dank aan het succesvolle album Boxer. Vorig jaar werd alweer het zevende studioalbum uitgebracht, met de titel Sleep Well Beast. Een wereldwijde tour was dus te verwachten. Na enkele maanden vooral indoor te hebben opgetreden, zoekt The National in 2018 dus de festivalweides op.

Hoe goed ken jij The National?

Ze stonden al een tijdje op het verlanglijstje van Best Kept Secret en in 2018 gaat het dus echt van komen. The National zal het hoofdpodium op zaterdag 9 juni afsluiten. Maar wat weet jij eigenlijk van deze Amerikaanse indie-helden? Check nu je kennis met onze Artist Quiz!

Naar de Artist Quiz!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.