Rock Am Ring en Rock Im Park 2019 verwelkomen Beyond The Black en meer

Foto: Natasja Blouw/Festileaks

De organisatie van de Duitse zusterfestivals Rock Am Ring en Rock Im Park openbaart vandaag zeven nieuwe acts. Onder meer Beyond The Black is van 7 tot en met 9 juni te bewonderen in Nürburg en Nürnberg.

De evenementen strikken naast Beyond The Black acts als The Hu en Palisades. De organisaties kondigden in een eerder stadium onder andere Tool, Slipknot, The Smashing Pumpkins, Tenacious D en Slayer aan.

Check hieronder alle nieuwe namen en de officiële aankondiging met poster:

  • Beyond The Black
  • BHZ
  • BRKN
  • The Hu
  • Palisades
  • DVTCH Norris
  • Fiend

Beyond The Black

Beyond The Black is een Duitse symfonische metalband. De groep bestaat vanaf 2014 en wordt geleid door zangeres Jennifer Haben. Tot op heden hebben de Duitsers drie albums voortgebracht, waarvan Heart of the Hurricane (2018) het meest recent is.

Rock Am Ring & Rock Im Park 2019

Foto: Don Crusio/Festileaks

De grootste rockfestivals van Duitsland vinden dit jaar in hetzelfde weekend plaats als Pinkpop. Van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni kun je helemaal los gaan op de Nürburgring en Zeppelinfeld te Nürburg. Onder andere ToolSlipknotThe Smashing PumpkinsTenacious D en Slayer zijn bevestigd voor dit jaar.

Benieuwd hoe het vorig jaar was? Check dan zeker ons festivalrapport. Voor meer informatie en voor de ticketverkoop kun je terecht op de officiële website.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel