Aurora naar Colours of Ostrava 2018

Foto: Rene Synneva

Weer nieuws vanuit het Tsjechische festival Colours of Ostrava! Het festival voegt Aurora toe aan het affiche voor 2018! 

Eerder werd Cigarettes After Sex al aangekondigd voor komende editie. Colours of Ostrava is het eerste festival voor de Noorse zangeres. Zien we haar terug in de Benelux?

Alvast een voorproefje zien van een Aurora show? Kijk dan dit festivalconcert van Aurora op Lowlands 2016!

Aurora

Aurora Aksnes is geboren in Noorwegen en is inmiddels 21 jaar. Sinds haar negende zingt ze en begint ze ook minimalistische electropop liedjes te schrijven. Haar eerste single ‘Awakenings’ komt in 2014 uit en wordt goed ontvangen. Net als de daaropvolgende singles ‘Running With The Wolves’ en Oasis cover ‘Half The World Away’. Het debuutalbum All My Demons Greeting Me As A Friend verscheen in maart dit jaar. Afgelopen jaar was Aurora onder meer te zien op Best Kept Secret.

Colours of Ostrava 2018

Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Het festival is populair vanwege de bijzondere sfeer en de bijbehorende opmerkelijke locatie. Afgelopen jaar sleepte het daarmee nog de Festival Award voor mooiste festivallocatie van 2017 in de wacht.

De editie van 2018 vindt van 18 tot en met 21 juli plaats. De eerste 9000 pre-sale tickets zijn voor een kleine € 80,- over de toonbank gegaan. Inmiddels betaal je voor een regulier ticket zo’n €105,-. Wil je meer informatie over het festival, dan kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

COLOURS OF OSTRAVA TICKETS

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.