Advertisement

Cigarettes After Sex eerste naam Colours of Ostrava 2018

Nieuws vanuit Tsjechië! De organisatie van Colours of Ostrava maakte zojuist de eerste naam bekend. Cigarettes After Sex is aankomende zomer te bewonderen op de mooiste festivallocatie van Europa.

De Amerikaanse heren zijn de eerste bevestiging voor het Tsjechische festival. De komende tijd zullen er nog vele namen gaan volgen. Jaarlijks staan er op Colours of Ostrava meer dan 100 acts op de planken van de ruim 20 podia.

Voor Cigarettes After Sex is dit het tweede Europese festival voor 2018. Eerder is de band al aangekondigd voor het Deense Northside. Waar gaan we de heren aankomende zomer nog meer zien?

Colours of Ostrava 2018

Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Het festival is populair vanwege de bijzondere sfeer en de bijbehorende opmerkelijke locatie. Afgelopen jaar sleepte het daarmee nog de Festival Award voor mooiste festivallocatie van 2017 in de wacht.

De editie van 2018 vindt van 18 tot en met 21 juli plaats. De eerste 9000 pre-sale tickets zijn voor een kleine € 80,- over de toonbank gegaan. Inmiddels betaal je voor een regulier ticket zo’n €105,-. Wil je meer informatie over het festival, dan kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.