Advertisement

Cypress Hill, Kraftklub en anderen naar Open Flair 2018 en Taubertal 2018

Foto: website Cypress Hill

De mannen van Cypress Hill gaan in 2018 weer op tournee! De groep is vandaag bekendgemaakt voor de Duitse festivals Taubertal en Open Flair.

Het complete rijtje bevestigingen van Taubertal bevat naast Cypress Hill en Kraftklub ook Beatsteaks, Silverstein, Hot Water Music, SWMRS, Creeper en The Menzingers. Open Flair gooit hoge ogen met Cypress Hill, Kraftklub, Northlane, Hot Water Music, Silverstein, Marteria, SWMRS en Antilopen Gang. Beide festivals vinden in augustus plaats.

Cypress Hill

De hip-hopformatie Cypress Hill leeft nog altijd! De groep werd in 1986 opgericht en behoort al tientallen jaren tot de meest invloedrijke hip-hopgroepen die er zijn. Er werden 8 studioalbums uitgebracht en hits gescoord met ‘Insane in the Brain’, ‘Hits From the Bong’ en ‘Tequila Sunrise’. Cypress Hill speelde op de grootste festivals ter wereld en vorig jaar werden Lowlands, Pukkelpop en Rock en Seine nog aangedaan. De mannen weten van geen ophouden en gaan volgend jaar wederom op tournee. Op welk festival hoop jij Cypress Hill te zien?

Open Flair 2018 en Taubertal 2018

De Duitse festivals Open Flair en Taubertal vinden plaats van 9 tot en met 12 augustus is respectievelijk Eschwege en Taubertal. Early-birds voor Taubertal zijn verkrijgbaar via de website en kosten €118,-. Een early-bird met camping voor Open Flair kost €129 via de  website van het festival. Vorig jaar speelden onder andere Billy Talent, Rise Against, The Amity Affliction en Biffy Clyro op de festivals.

Open Flair Festival Logo

Open Flair Festival 2023

Locatie
Duitsland
Eschwege, Duitsland
Datum 9-13 augustus 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.