George Ezra komt naar Colours of Ostrava 2018

1359

Je hoort het goed, niemand minder dan George Ezra is toegevoegd aan de line-up van de mooiste festivallocatie van 2017. Met zijn prachtige nummers als ‘Barcelona’, ‘Don’t Matter Now’ en natuurlijk ‘Budapest’ komt hij deze zomer de Tsjechische harten in Ostrava veroveren.

Naast deze bevestiging op Colours of Ostrava maakte George vandaag ook bekend te spelen op Hurricane Festival & Southside Festival in Duitsland, welke andere festivals zullen er volgen in Europa?

George Ezra

Welke 24-jarige muzikant kan zeggen dat hij op festivals als Rock Werchter, Glastonbury, Pinkpop en Hurricane/Southside heeft gespeeld? Het zijn er niet veel, maar George Ezra is er één van. De jonge Brit brak door met ‘Budapest’ en ‘Cassy O”. Ezra stond vervolgens op de grootste festivals van Europa en gold als een grote belofte. In 2014 kwam zijn debuutalbum Wanted on Voyage uit en George loste daarmee de hoge verwachtingen in.

Colours of Ostrava

Colours Of Ostrava 2017
Foto: Zdenko Hanout (Colours Of Ostrava 2017)

Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Het festival is populair vanwege de bijzondere sfeer en de bijbehorende opmerkelijke locatie. Afgelopen jaar sleepte het daarmee nog de Festival Award voor mooiste festivallocatie van 2017 in de wacht.

De editie van 2018 vindt van 18 tot en met 21 juli plaats. Een ticket kost je zo’n €105,-. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

COLOURS OF OSTRAVA TICKETS

Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Fan van heel veel Belgische bands zoals Balthazar, maar ook van Anderson .Paak, Foals, Goldband, QOTSA en alles wat daar tussenin zweeft. Veel liefde voor Down The Rabbit Hole, Lowlands, Sziget en als het mag de wereld rondreizen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.