Goed nieuws vanuit Alabama! Het Amerikaanse strandfestival Hangout heeft namelijk het grootste gedeelte van de line-up voor de editie van 2018 bekendgemaakt. Je kunt volgend jaar onder andere gaan genieten van Kendrick Lamar, The Killers en The Chainsmokers.

Voor rapper Kendrick Lamar is het de eerste bevestiging van een festivalshow in 2018. De Amerikaanse festivals zijn vaak een goede indicatie voor de acts die we aankomende zomer gaan zien in Europa. Check voor de complete line-up van Hangout 2018 onderstaande poster! Van welke acts hoop jij dat ze volgend jaar de Atlantische Oceaan gaan oversteken?

 

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar bracht in 2012 zijn debuutalbum Good Kid, M.A.A.D City uit en werd door de media direct bestempeld als ‘the next big thing’. Inmiddels zijn we drie albums verder en blijkt dat de vele journalisten het bij het juiste eind te hadden. De rapper staat inmiddels bekend als één van de grootste in de hiphopscene. Lamar mengt harde beats met rake teksten die gaan over politiek, de rassenkwestie en taboes. Zijn laatste album DAMN. bleek zo’n groot succes dat vrijwel het gehele album terug te vinden was in de Single Top 100. Op 23 februari 2018 komt Kendrick de Ziggo Dome in Amsterdam afbreken!

Hangout 2018

Hangout Music Festival is een jaarlijks terugkerend festival. Voor $259 kun je drie dagen feesten op het strand van Gulf Shore, Alabama. Het festival staat bekend om de diversiteit aan genres, zo stonden vorig jaar onder ander Mumford & Sons, Twenty One Pilots en Chance the Rapper op de affiche. Hangout vindt in 2018 plaats van 18 tot en met 20 mei. Voor meer informatie en tickets kijk je hier.