Advertisement

Nick Cave & The Bad Seeds naar Positivus Festival 2018

Nick Cave

Een nieuwe datum voor de festivaltournee van Nick Cave & The Bad Seeds! De legendarische zanger en zijn band spelen op 22 juli 2018 op Positivus Festival in Letland.

De zomer van 2018 staat voor Nick Cave & The Bad Seeds in het teken van uitzinnige festivalweides en veel optredens. De band is volgend jaar te zien op onder andere Rock Werchter, Bergenfest en Ejekt. Eerder werd al bekend dat Nick Cave & The Bad Seeds in 2018 opnieuw naar Nederland zouden komen.

Nick Cave & The Bad Seeds

In 1983 richt de Australische zanger en pianist Nick Cave samen met Mick Harvey en Blixa Bargeld de band Nick Cave & The Bad Seeds op. Door de jaren heen wijzigt de bezetting van de band geregeld, waarbij Nick Cave steeds als stabiele factor overblijft. Inmiddels heeft de band 16 studioalbums uitgebracht. Het meest recente album Skeleton Tree uit 2016 werd lovend ontvangen door fans en critici en zal ongetwijfeld deze zomer ook deels te horen zijn op de festivals waar de band speelt.

Positivus 2018

Positivus Festival is een jaarlijks terugkerend festival en biedt live muziek in verschillende genres: pop, folk, electro en meer. Het festival vindt volgend jaar plaats van 20 tot en met 22 juli in Letland. Het festival biedt toegang tot weiden, bossen, het strand, evenals de lokale stad Salacgrīva. Een combiticket zonder camping kost €79,50 en een combiticket met camping €87,60 euro. Voor meer festivalinformatie en ticketverkoop bezoek je de website van het festival.