Nick Cave & The Bad Seeds naar Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds

Groot nieuws vanuit Werchter: de organisatie van Rock Werchter heeft zojuist de komst van Nick Cave & The Bad Seeds bekendgemaakt. Het is de eerste naam voor het affiche van het Belgische festival, dat plaatsvindt van 5 tot en met 8 juli.

En we zijn los! De eerste act voor Rock Werchter 2018 is vandaag officieel bevestigd. Niemand minder dan Nick Cave & The Bad Seeds mag op zondag 8 juli zijn opwachting maken op de Werchterse festivalweide. In oktober bracht Nick Cave het Sportpaleis in Antwerpen op de knieën. Wie dat moest missen krijgt op Rock Werchter een herkansing.

Nick Cave & The Bad Seeds

In 1983 richt de Australische zanger en pianist Nick Cave samen met Mick Harvey en Blixa Bargeld de band Nick Cave & The Bad Seeds op. Door de jaren heen wijzigt de bezetting van de band geregeld, waarbij Nick Cave steeds als stabiele factor overblijft. Inmiddels heeft de band 16 studioalbums uitgebracht. Het meest recente album Skeleton Tree uit 2016 werd lovend ontvangen door fans en critici en zal ongetwijfeld deze zomer ook deels te horen zijn op de festivals waar de band speelt.

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter. Over de ticketverkoop van het festival is nog niets bekend. De verkoop van de kaarten begint normaal gesproken in november. Vorig jaar stonden onder andere Radiohead, Foo Fighters, System Of A Down, Arcade Fire, Blink-182, Linkin Park en Kings Of Leon op het programma. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen