Advertisement

Nieuw album N.E.R.D. komt volgende maand uit

Eindelijk! Na 7 jaar wachten komt er weer een nieuw album van N.E.R.D. uit.

Het geduld van de fans van N.E.R.D. wordt beloond. Vandaag postte de groep een Instagram-post waarin ze bekendmaakten dat het nieuwe album op 15 december uitkomt. Het album komt nu dus wel heel dichtbij! Het nieuwe album zal No_One Ever Really Dies heten.

Eind oktober kwamen de geruchten over een mogelijke terugkeer van de rappers. Even later kwam de bevestiging: op 1 november was daar ‘Lemon’, de eerste single van het nieuwe album en tevens een samenwerking met niemand minder dan Rihanna.

NO_ONE EVER REALLY DIES.  DECEMBER 15

Een bericht gedeeld door N.E.R.D (@nerd) op

N.E.R.D.

Rapgroep N.E.R.D. bestaande uit Pharrell Williams, Shay Haley en Chad Hugo scoorde in 2002 hun eerste hitje in Nederland, genaamd ‘Lapdance’. De echte doorbraak kwam pas écht met ‘She Wants To Move’. Eerder stonden ze al op Pinkpop, Pukkelpop en Rock Werchter. Het laatste album van de rapgroep kwam uit in 2010, maar in de jaren daarna bracht de groep geen materiaal uit en traden ze ook niet op. Nu wordt die stilte doorbroken met de komst van een nieuw album. Zien we ze volgend jaar al terug op de festivals?