Pharrell Williams maakt mogelijk terugkeer met N.E.R.D.

pharrel williams

Squeeze me?! Je leest het goed. Pharrell Williams maakt een terugkeer met zijn rapgroep N.E.R.D. Na 7 jaar stilte komt de groep terug met een nieuw album, volgens NPO Radio 2.

Al in 2015 kondigde Willliams aan dat er een nieuw album zou komen. Het album zou pas beschikbaar komen ‘op het goede moment’. Wellicht is nu dan eindelijk het juiste moment? Bij een nieuw album blijft het niet: N.E.R.D. kondigt voor aankomende zomer hun eerste liveshow aan in drie jaar tijd.

Bovenstaande tweet hint dan ook naar een mogelijke terugkeer van N.E.R.D. Naast deze mysterieuze poster is er nog meer promotiemateriaal opgedoken.

N.E.R.D. stond al eerder op Pinkpop in 2004. Daarbij speelde de rapgroep ook op festivals als Roskilde, Rock Werchter, Pukkelpop en Rock am Ring. Pharrell Williams stond voor het laatst in 2015 op zowel Pinkpop als Rock Werchter. Zal hij komend festivalseizoen een terugkeer maken naar de festivals als lid van N.E.R.D?

N.E.R.D.

Rapgroep N.E.R.D. bestaande uit Pharrell Williams, Shay Haley en Chad Hugo scoorde in 2002 hun eerste hitje in Nederland, genaamd ‘Lapdance’. De echte doorbraak kwam pas écht met ‘She Wants To Move’. Het laatste album van N.E.R.D. stamt uit 2010. Na optredens op onder andere Pinkpop, Pukkelpop en Rock Werchter, hebben ze al enkele jaren niet opgetreden en al 7 jaar geen nieuwe muziek uitgebracht. Zal de band terugkeren aankomend jaar?