Foo Fighters teaset nieuwe muziek met geluidsfragment

Foo Fighters deelt vandaag opnieuw een geluidsfragment op hun socials. Hiermee teasen ze waarschijnlijk hun nieuwe muziek.

5 dagen nadat de Foo Fighters het eerste geluidsfragment op hun socials deelde, posten ze nu weer opnieuw een fragment. In de video die erbij staat staat nu niet meer alleen ‘Are you thinking what I’m thinking’. Maar ook ‘Are you feeling what i’m feeling’ en ‘This is happening right now’. En dat gevoel kennen alle fans zeker. In de reacties lees je dan ook dat iedereen er helemaal klaar voor is! We vermoeden dat het nu om nieuwe muziek van de Amerikaanse rockband gaat.

Sinds vorige week is iedereen al druk aan het speculeren wat deze cryptische berichten nu betekenen. Naast dat dit nieuwe muziek kan zijn zou het ook kunnen dat de band een nieuwe drummer bekend maakt. En wat veel fans natuurlijk hopen is dat de Foo Fighters meer shows aankondigen in hun buurt.
Wat denk jij dat deze berichten betekenen? Praat mee op ons forum!

Foo Fighters tour

Over iets meer dan een maand begint de tour van de band. Ze starten hun tour met shows in Amerika. Maar niet getreurd, de heren komen ook voor twee exclusieve shows naar Europa. 2 juni geeft de rockband een show op Rock am Ring en 4 juni op Rock Am Park. De laatste keer dat ze hier stonden was in 2018. Na de optredens in Duitsland gaan de heren weer terug naar Amerika om daar hun tour af te maken.