‘LCD Soundsystem en Gorillaz naar Sónar 2018’

LCD Soundsystem

De Spaanse Facebook pagina OFF Pary Barcelona beweert dat er komend jaar twee zeer populaire namen op Sónar zullen staan. Namelijk LCD Soundsystem en Gorillaz zullen volgens hen komend jaar in Barcelona te zien zijn. 

Het zijn helaas nog geen officiële bevestigingen, maar beide bands zijn natuurlijk meer dan welkom! Over de betrouwbaarheid van deze Facebook-pagina valt weinig te zeggen. We zullen dus nog even moeten afwachten tot er daadwerkelijk iets bevestigd wordt door de organisatie van Sónar.

Wel zijn beide bands al voor enkele Europese festivals aangekondigd in die periode. LCD Soundsystem is eerder al aangekondigd voor onder meer All Points East 2018. Gorillaz zien we onder andere terug op Rock Werchter komend jaar.

Hieronder zijn de posts van OFF Party Barcelona te zien:

Voor Sónar Barcelona is het dus nog even in spanning afwachten, maar dromen kan altijd alvast!

Gorillaz

De band rond frontman Damon Albarn werd opgericht in 1998. Met nummers als ‘Feel Good Inc.’ en ‘Clint Eastwood’ wist de band zich snel op de kaart te zetten. Na vier studioalbums en talloze samenwerkingen met diverse artiesten hoorden we een tijdje niets. Nu zijn Albarn en de rest weer terug met het in april uitgebrachte Humanz. Na zes jaar radiostilte werd het album met veel enthousiasme ontvangen. Onlangs ontstond er het gerucht dat er een nieuw verrassingsalbum uitgebracht zou worden tijdens de huidige tour.

Sónar 2018

Sónar Barcelona zal komend jaar plaatsvinden van 14 t/m 16 juni. Het festival bestaat uit twee delen: Sónar by Day en Sónar By Night. Voor komend jaar zijn nog geen officiële bevestigingen. Tickets voor het festival zijn wel al in de verkoop. Een weekendticket voor Sonar by Day en Sonar By Night koop je vanaf €180 en een Sonar By Night ticket kost je €125. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

 

Sónar Logo

Sónar 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 13-15 juni 2024
Tickets Kopen