Paradise Lost, Dying Fetus en anderen naar Into The Grave 2018

Foto: Ester Segarra

De eerste namen voor Into The Grave zijn in the pocket! Het Nederlandse metalfestival maakt vandaag de eerste vijf namen bekend. Onder de bevestigingen zijn onder andere Paradise Lost, Dying Fetus en Toxic Holocaust.

Daarnaast geven ook Goatwhore en Nails optredens in de Friese stad Leeuwarden. Naast de eerste bevestigingen geeft het festival tevens de eerste informatie over de kaartverkoop. Er zijn duizend early birds verkijgbaar voor € 39,-. Ook zijn er opnieuw dagtickets te koop. De ticketverkoop van de combitickets is bovendien direct van start gegaan.

Paradise Lost

De Engelse metalband Paradise Lost gaat inmiddels al bijna dertig jaar mee. De in 1988 opgerichte groep bracht in die jaren welgeteld 15 studioalbums uit en is in het genre een zeer gewaardeerde band. In 2016 was Paradise Lost nog te zien op Graspop, Hellfest en Greenfield. Eerder deze maand stonden de Britten nog in TivoliVredenburg en vandaag staat een optreden in 013 gepland. Met een nieuw optreden gepland op Into The Grave kunnen de fans hun lol niet op. Paradise Lost is dol op Nederland!

Into The Grave 2018

Into The Grave vindt plaats op 10 en 11 augustus in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Het festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste gitaarfestivals van Nederland, en heeft verschillende grootheden op de affiche gehad. Early birds zijn verkrijgbaar voor € 39,-, waarvan er in totaal 1000 verkrijgbaar zijn. Binnenkort volgt er meer informatie over de line-up en dagtickets. Afgelopen jaar waren onder andere Amon Amarth, Saxon, Alestorm en Arch Enemy te zien op het festival. Meer informatie is te vinden op de website.

Into The Grave Logo

Into The Grave 2024

Locatie
Nederland
Leeuwarden, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam