Queens of the Stone Age naar Mad Cool Festival 2018

1120

Een nieuwe datum voor Queens of the Stone Age! Dit keer heeft het Spaanse Mad Cool Festival de rockband weten te strikken voor een optreden.

UPDATE: De Community Manager van Mad Cool laat op een Spaans forum weten dat Queens of the Stone Age geen headliner zal zijn. Eerder hintte de Manager al naar de komst van Pearl Jam.

Het is het eerste schot in de roos van Mad Cool om de komende editie tot een succes te brengen. Het festival dat afgelopen zomer nog Green Day, Kings of Leon en Foo Fighters op de line-up had staan, kon de verwachtingen nog niet volledig inlossen. Eerder werd al bekend dat het festival druk bezig is met het doorvoeren van veranderingen om het festival groter en beter te maken. Zo vindt het festival volgend jaar plaats op een nieuwe locatie. Ook meldt de organisatie dat er volgend jaar twee podia bij komen.

Queens of the Stone Age

De Amerikaanse groep rondom zanger Josh Homme is een graag geziene gast op festivals. Met hun albums Songs for the Deaf, Rated R en het meest recente Villains lieten ze de muziekwereld tot op de grondvesten trillen. Met ‘No One Knows’, ‘My God is the Sun’ en ‘Feel Good Hit of the Summer’ heeft de band bovendien een aantal ware festivalanthems tot hun beschikking. In 2018 maakt de band dus weer een rondje langs de Europese zomerfestivals. Waar hoop jij de groep te zien?

Mad Cool Festival 2018

Foto: Festileaks / Jos Willemsen

De derde editie van Mad Cool vindt plaats vinden van 12 tot en met 14 juli in Madrid, Spanje. Vanaf 2018 zal het festival een nieuwe locatie hebben met plaats voor een dubbel aantal bezoekers. Op de vorige (uitverkochte) editie waren onder andere Foo Fighters, Kings of Leon en Green Day te zien. Voor meer informatie ga je naar de website van het festival.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

 

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.