The Killers naar Rock in Rio Lisboa

De eerste show voor The Killers komende zomer is een feit: Rock in Rio Lisboa! Dit is zojuist bevestigd door de organisatie van het festival. De mannen zullen op 29 juni te zien zijn op de Portugese versie van Rock in Rio.

Eerder werd Bruno Mars al bevestigd voor het Portugese festival. Nu The Killers hun eerste festival act hebben staan, kunnen we ze hopelijk nog op vele andere festival verwelkomen. Het is nog even afwachten, maar onze hoop staat hoog!

Alvast genieten met een show van The Killers? Dat kan met dit festivalconcert van The Killers op T In The Park 2013!

The Killers

Met debuutsingle ‘Mr. Brightside’ in 2003 en debuutplaat Hot Fuss in 2004 scheerde The Killers meteen hoge toppen. Ondertussen staat de teller op vier albums, met als laatste Battle Born uit 2012. Datzelfde jaar werden ze door de lezers van NME als op twee na beste live act aller tijden verkozen. Onder andere Bruce Springsteen en Arctic Monkeys moesten het hoofd buigen. Met ‘Somebody Told Me’ en ‘When You Were Young’ wonnen ze in 2005 en 2007 de Grammy voor Beste Rocknummer. Afgelopen september verscheen het laatste album Wonderful Wonderful, waarmee de band in 2018 gaat touren. Op 28 februari staan de heren in een goed gevulde Ziggo Dome.

Rock In Rio Lisboa

De Portugese variant van Rock In Rio vind voor de 15e keer plaats in Lissabon. Op 23, 24, 29 en 30 juni kan je genieten van de grote acts die het festival weer te bieden zal hebben. In 2004 maakte het succesvolle Rock In Rio de oversteek naar Portugal. Dit was een groot succes, het raakt telkens binnen de kortste keren uitverkocht. Tickets zijn te koop via de site van het festival. In 2018 mag het festival onder andere Bruno Mars en The Killers verwelkomen.