Deftones, Parkway Drive en meer naar Hellfest 2018

Het is de week van Hellfest! Het Franse festival voegt vandaag wederom 4 nieuwe namen toe aan de nu al indrukwekkende line-up. Onder andere Deftones en Parkway Drive zijn in juni in Clisson te bewonderen.

Daarnaast spelen ook A Perfect Circle en Body Count op Hellfest. Het festival strooit deze week met namen. Gisteren maakte het festival ook al vier namen bekend. Avenged Sevenfold, Limp Bizkit, Marilyn Manson en Stone Sour werden toen aan het affiche toegevoegd. Eerder deze week was het de beurt aan Judas Priest, Megadeth, Nightwish, Hollywood Vampires en Iron Maiden.

Parkway Drive

De Australische metalcore giganten van Parkway Drive zijn on fire! De heren zijn na de release van hun laatste album Ire uitgegroeid tot één van de grootste metalcorebands die op dit moment actief zijn. In het voorjaar van 2016 speelde Parkway Drive een uitverkochte 013 plat met hun buddy’s in Architects. In 2015 werden festivals als Rock am Ring en Graspop verpulverd. Dit jaar stond Parkway Drive hoog op de affiche van Paaspop en kregen ze de eer om Groezrock af te sluiten. In 2018 zoekt de band het nog hogerop als headliner van FortaRock. De band speelt ook op Graspop.

Hellfest 2018

Hellfest is een rock-, metal- en punkfestival in het westen van Frankrijk. Van 22 tot en met 24 juni 2018 zal het plaatsje Clisson weer een broeinest van punkers en metalheads worden. De ‘pelgrimage voor metalheads’ trok afgelopen jaar meer dan 350.000 bezoekers. Met drie hoofdpodia is er genoeg ruimte voor allerlei iconen uit de heavy metal, bekende punkhelden en nieuwe pioniers in de rockmuziek. Dit jaar zijn onder meer Iron Maiden, Avenged Sevenfold en Nightwish te zien op het festival. Kaarten voor het festival zijn al uitverkocht. Voor meer informatie kan je terecht op de website.

Hellfest Logo

Hellfest 2023

Locatie
Frankrijk
Clisson, Frankrijk
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Slipknot
Iron Maiden
Mötley Crüe
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.