Artist Quiz: Hoe goed ken jij Bruno Mars?

Bruno Mars

Bruno Mars was misschien wel de laatste die je verwachtte in het overzicht van headliners van 2018. Met o.a. Pinkpop en Werchter Boutique op het tourschema, belooft het een meezingfestijn te worden dit festivalseizoen. Maar wat weet je eigenlijk van deze popsensatie? Doe nu de Artist Quiz!

Bruno Mars is een naam die iedereen kent. Sinds zijn debuut in 2010, scoort de man hit na hit en is hij ook niet meer weg te denken van de radio. Daarom vinden wij het tijd om de de echte fans van de wanna-be’s te scheiden. Vijf vragen volgens een vast stramien: “Wie?”, “Wat?”, “Wanneer?”, “Welk?” en “Waar?”. Kun jij ze allemaal beantwoorden?

Bruno Mars

Met talloze singles en drie albums op zak is Peter Gene Hernandez, a.k.a. Bruno Mars, een rijzende ster. Hij haalt zijn inspiratie o.a. uit Hawaiiaanse muziek, reggae, pop, rock, R&B, soul, doo-wop en hiphop. Toen Mars zijn tweede album (Unorthodox Jukebox) in 2012 uitbracht, brak hij echt door. In 2014 scoorde hij een hit met ‘Uptown Funk’ feat. Mark Ronson en was Bruno headliner van de Superbowl halftime show. Eind 2016 kwam 24K Magic uit en bleven de hits zich opstapelen.

Best Tracks op Spotify

Bruno Mars is in 2018 onder andere te vinden op Pinkpop en Werchter Boutique en wij vroegen jullie daarom wat jullie favoriete nummers van de zanger zijn. Kun je niet wachten tot de festivalzomer? Druk dan op play, zet het volume voluit en gooi je haren los: dit zijn de Best Tracks van Bruno Mars!