Het was voor de meeste mensen met kerst een lekker drukke week. Gelukkig hebben jullie tussen alle kerstdiners door de tijd gevonden om toch op jullie favoriete QOTSA tracks te stemmen. Deze zijn allemaal geteld en de uitslag check je hier!

Top 10 countdown

10. ‘Burn the Witch’
9. ‘My God Is the Sun’
8. ‘Make it With Chu’
7. ‘Feet Don’t Fail Me’
6. ‘Little Sister’
5. ‘The Way You Used To Do’
4. ‘I Sat By the Ocean’
3. ‘Song For the Dead’
2. ‘Go With the Flow’

1. …

Wist je dat?

  • … jullie top 3 gedomineerd wordt door tracks van Songs for the Deaf, het derde album van Queens of the Stone Age?
  • … vooral de oudere albums bij jullie in de smaak vallen? Van het laatste album vinden we slechts twee nummers terug in de top 10.
  • … ze sinds 1996 al zeven albums hebben uitgebracht? De laatste; Villains kwam dit jaar nog uit.
  • … de band met de Villains World Tour voor de 26ste keer Nederland bezocht en Josh in de Ziggo Dome vertelde dat Amsterdam hun favoriete plek op aarde is?
  • … leadzanger Josh Homme samenwerkte met de legendarische Iggy Pop op het album Post Pop Depression?
  • … Homme samen met Dave Grohl en John Paul Jones de supergroep Them Crooked Vultures vormt?
  • … het album Villains is geproduceerd door Mark Ronson, dezelfde man die het nummer ‘Uptown Funk’ van Bruno Mars produceerde?

20 Best Tracks op Spotify

Queens of the Stone Age is in 2018 onder andere te vinden op Down the Rabbit Hole en Rock Werchter. Maar kun jij niet zo lang wachten? Check dan deze best tracks en nog veel meer heerlijke lijstjes op ons Spotify account.

 Queens Of The Stone Age

Queens Of The Stone Age werd opgericht in 1996 in Palm Desert, Californië. Inmiddels heeft de band al 6 albums op zak, met Villains (augustus 2017) als meest recente wapenfeit. Ter promotie van dat album is de band ook druk met touren. Zo is QOTSA dus in 2018 ook op de festivals te zien.

Hoeveel weet jij van Queens Of The Stone Age?

Met de aankondiging van Queens Of The Stone Age als headliner op Down The Rabbit Hole 2018, is het startschot voor konijnenkriebels officieel gegeven. Maar wat weet jij eigenlijk van de band? Check dan nu je kennis met onze Artist Quiz!

Naar de Artist Quiz!