12 november gaf Queens of the Stone Age nog een verpletterend optreden in de Ziggo Dome, en ook komend festivalseizoen zijn ze weer volop te bewonderen. Welke nummers moet jij absoluut horen? Laat het weten in de FestiTinder! 

Elk album dat de band rondom Josh Homme uitbrengt, is een enorm succes. De laatste plaat Villian, is daar geen uitzondering op. Ook live weet Queens of the Stone Age keer op keer te verwonderen. Gelukkig heb je in 2018 genoeg kansen om de band op een festival te zien. Ze zijn namelijk al bevestigd voor o.a. Rock Werchter, Down the Rabbit Hole en NOS Alive.

FestiTinder

Zoveel bevestigingen roepen natuurlijk meteen vragen op over de setlist. Gaan we veel horen van het laatste album of komen pareltjes als …Like Clockwork en Songs For the Deaf ook aan bod? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd welke nummers jij zou willen horen. Kun jij niet wachten om een track te horen? Swipe dan naar rechts. Mogen de heren de track best wel achter wegen laten? Swipe dan links. Tinderen maar!

 Queens Of The Stone Age

Queens Of The Stone Age werd opgericht in 1996 in Palm Desert, Californië. Inmiddels heeft de band al 6 albums op zak, met het in augustus uitgekomen Villains als meest recente wapenfeit. Met de tour voor dat album zijn ze komend jaar ook op de festivals te zien. Tot nu toe zijn ze al bekendgemaakt voor onder andere Rock Werchter, NOS Alive en Down The Rabbit Hole