Queens of the Stone Age naar NOS Alive 2018

Een nieuwe festivalshow voor de mannen van Queens of the Stone Age! Het Portugese festival NOS Alive maakt vandaag de komst van Josh Homme en co. bekend.

Het is de tweede naam voor NOS Alive 2018. Eerder werd bekend dat The National op 13 juli acte de présence geeft in Lissabon. Ook Queens of the Stone is die dag op het festival te bewonderen. De band werd eerder al aangekondigd voor Northside, Bergenfest, INmusic Festival en Mad Cool.

Queens of the Stone Age

De Amerikaanse groep rondom zanger Josh Homme is een graag geziene gast op festivals. Met hun albums Songs for the Deaf, Rated R en het meest recentelijke Villains lieten ze de muziekwereld tot op de grondvesten trillen. Met ‘No One Knows’, ‘My God is the Sun’ en ‘Feel Good Hit of the Summer’ heeft de band bovendien een aantal ware festivalanthems tot hun beschikking. Zien we de band ook op een Nederlands of Belgisch festival terug?

NOS Alive 2018

Photo: Arlindo Camacho

De twaalfde editie NOS Alive vindt plaats van 12 tot en met 14 juli nabij Lissabon, Portugal. Met de bevestigingen van The National en Queens of the Stone Age zijn de eerste namen bekend. Festivaltickets zijn al in de verkoop. Voor drie dagen feest leg je € 149,- neer, een enkele festivaldag kost je € 65,-. Voor meer informatie over NOS Alive kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2023

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €79. Combitickets vanaf €192. Kopen