Na bevestigingen voor NOS Alive en Mad Cool Festival is Future Islands deze week ook bevestigd voor ons eigen Best Kept Secret. Om alvast in de stemming te komen is het festivalconcert van deze week Future Islands op Pitchfork Music Festival Paris 2014

De Amerikaanse band bracht eerder dit jaar nog een nieuw album uit. Ook gaven ze afgelopen festivalseizoen shows weg op Lowlands en Rock Werchter. Een pauze nemen doet de band niet. Ook dit jaar kunnen we weer dicht bij huis van ze gaan genieten.

Future Islands

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Future Islands is een Amerikaanse synthpop band uit Baltimore, Maryland. In 2008 bracht de band hun debuutalbum Waves Like Home uit. Sindsdien hebben ze nog vier andere albums uitgebracht. Hun laatste album The Far Field kwam in april van 2017 nog uit. Future Island heeft de afgelopen jaren op menig festival mogen spelen, waaronder zelfs de grote namen als Glastonbury en Coachella. Komend jaar komt de band naar o.a. Best Kept Secret.