FortaRock 2018 presenteert Opeth en meer

Fortarock
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De terugkeer van FortaRock wordt beter en beter. Het festival onthult vandaag drie nieuwe namen voor komende zomer. Daaronder vinden we onder andere Opeth.

Vorig jaar moesten we het een jaartje doen zonder FortaRock, maar dit jaar is het festival terug van weggeweest. Eerder werd headliner Nightwish al bekendgemaakt. Vandaag komen daar Opeth, Death Alley en Baroness bij. Ander namen voor het festival in Nijmegen zijn Parkway Drive, Body Count ft. Ice-T en Kreator.

FortaRock 2018

Fortarock publiek 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks
FortaRock vindt plaats op 1 en 2 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Waar het festival in 2017 nog afgezegd moest worden vanwege een gebrek aan aanbod, is dat volgend jaar niet het geval. Met Nightwish en Parkway Drive raakten de eerste namen bekend. Ook acts als Kreator, Body Count ft. ICE-T en Opeth zijn al onthuld. Kaarten voor het festival zijn inmiddels te koop. Een weekendticket kost € 89,- en een zaterdagticket € 59,-. Voor een vrijdagticket betaal je € 52,50. Meer informatie over de editie van 2018 is te vinden op de website van het Nijmeegse festival.
Wil je speculeren over nieuwe geruchten? Neem dan vooral eens een kijkje op ons forum.