Advertisement

Frank Carter & The Rattlesnakes naar INmusic Festival 2018

Frank Carter

Een nieuwe bevestiging voor INmusic! Het Kroatische festival maakt bekend dat Frank Carter & The Rattlesnakes een optreden geeft in de hoofdstad Zagreb.

Eerder werd bekend dat ook Queens Of The Stone Age, David Byrne en Skunk Anansie van de partij zijn tijdens INmusic. Het festival vindt plaats in dezelfde periode als Rock Werchter. Het is dus goed mogelijk dat de festivals namen delen. Vorig jaar stonden onder andere Arcade Fire, Kings of Leon en Alt-J op beide festivals.

Frank Carter & The Rattlesnakes

Frank Carter & The Rattlesnakes zijn de afgelopen zomer veelvuldig te zien geweest op de Europese festivals. De punkrockband gaf knallende shows op Rock Werchter, Glastonbury en Lowlands. De groep werd gevormd in 2015 en geeft energieke hardcore punk shows weg met daarbij de nodige meezingers. Inmiddels heeft de band 2 albums uitgebracht, Blossom en Modern Ruin. De nummers op deze platen staan vol met emotionele teksten die Frank Carter elk optreden weer op weerzinwekkende wijze naar buiten brult. Naast een show op INmusic zijn de mannen ook te zien op Paaspop en Download Paris.

INmusic Festival 2018

© Filip Bušić

De dertiende editie van INmusic festival vindt plaats van 25 tot en met 27 juni in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Queens of the Stone Age zijn al bevestigd als eerste headliner voor het festival. Daarnaast spelen ook David Byrne, Skunk Anansie en Frank Carter & The Rattlesnakes op het festival. Tickets kun je al een tijdje kopen en zijn niet duur: voor drie dagen feest betaal je slechts € 49,- en voor € 35,- euro meer mag je ook nog eens een week op de camping vertoeven. Wil je nog meer weten over INmusic festival 2018? Kijk dan op de website van het festival.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam