Jera on Air
Tickets
23-25 juni 2022
Nederland
Ysselsteyn, Nederland

Frank Carter & The Rattlesnakes naar Jera On Air 2022

Het affiche van Jera On Air 2022 is compleet. Onder meer Frank Carter & The Rattlesnakes mogen de lege plaatsen opvullen.

Naast Frank Carter & The Rattlesnakes zakken ook Imminence en Our Hollow Our Home komende zomer af naar Jera On Air. Daarnaast laat de organisatie nog belangrijk nieuws weten. Zo komt het timetable zeer binnenkort online.

Jera On Air is nog niet volledig uitverkocht. Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar. Snel zijn is wel de boodschap. Zo schiet er nog een 5% van de donderdagtickets over. Voor vrijdag is het zelfs nog maar 3%. Het combi -en zaterdagticket zijn volledig uitverkocht.

Hieronder vind je de lijst van kersverse namen en het volledige affiche terug.

Kan een afbeelding zijn van tekst

Afzeggingen

Spijtig genoeg zijn er ook enkele annulaties voor het festival. Zo cancelt Madball zijn volledige Europese tournee. Deze zal vervangen worden door Year of the Knife en One Step Closer.

Ook Jaya The Cat komt deze zomer, om persoonlijke redenen, niet naar Jera On Air. De Nederlandse groep Tusky krijgt deze spot toegewezen.

Europese Tournee

Met het relatief nieuwe album, Sticky kunnen de heren weer op tournee. Het vierde studioalbum kwam vorig jaar in oktober uit. Deze zomer zijn de twee op heel wat festivals te zien. Onder meer Jera On Air, Pukkelpop en Reading & Leeds Festival staan op de planning.

Een optreden van Frank Carter en Co is niet zomaar een optreden. Zo kun je “fucking chaos verwachten” aldus de band. Wist je trouwens dat mister Carter bij de eerste festivalshow van At The Drive-In was?

Jera on Air Logo

Jera on Air 2022

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 23-25 juni 2022
Line-up
Rise Against
The Offspring
The Hives
Tickets Niet meer beschikbaar.