Gorillaz, Massive Attack en meer naar Les Vieilles Charrues 2018

Gorillaz

Een aantal kakelverse acts voor Les Vieilles Charrues! Het Franse festival doet vandaag een flinke duit in het zakje door Gorillaz, Massive Attack en Liam Gallagher te bevestigen.

Verder zijn ook Young Fathers, Portugal. The Man, JAIN, OrelSan, Bigflo et Oli, Véronique Sanson, Lorenzo, Roméo Elvis, Eddy de Pretto, INÜIT, Damso, Rilès, Lomepal, Lysistrata, KOKOKO!, IAM en Olli and the Bollywood Orchestra van de partij. Eerder werd bekend dat het festival Depeche Mode heeft gestrikt voor een show.

Gorillaz

De band rond frontman Damon Albarn begon in 1998. Met nummers als ‘Feel Good Inc.’ en ‘Clint Eastwood’ wist de band zich snel op de kaart te zetten en een onuitwisbare indruk achter te laten. Na vier studioalbums en talloze samenwerkingen met diverse artiesten hoorden we een tijdje niets. Nu zijn Albarn en zijn cartoons weer terug met het in april uitgebrachte Humanz. Er volgde een tournee die eerder dit jaar de Amsterdamse Ziggo Dome aandeed. In 2018 volgt er bovendien een uitgebreide festivaltournee die de groep ook naar Rock Werchter brengt.

Les Vieilles Charrues 2018

Les Vieilles Charrues is een vierdaags festival dat plaatsvindt in het Franse plaatsje Carhaix-Plouguer. Jaarlijks reizen er meer dan 200.000 muziekliefhebbers af naar dit evenement, dat bekend staat als het grootste muziekfestival in Frankrijk. Het festival vindt komend jaar plaats van 19 tot en met 22 juli. Eerder stonden onder meer Arcade Fire, Royal Blood en Editors op het Franse festival. Dagpassen zijn te koop op de officiële festivalwebsite.

Les Vieilles Charrues Logo

Les Vieilles Charrues 2024

Locatie
Frankrijk
Carhaix-Plougeur , Frankrijk
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Kings of Leon
Sting
Sam Smith
Tickets Kopen