Les Vieilles Charrues 2018 presenteert Depeche Mode

992

De eerste naam voor Les Vieilles Charrues is bekend! Depeche Mode is deze zomer te zien op het Franse festival.

Na vorig jaar waren de verwachtingen van de aankondiging hoog. Deze worden door Depeche Mode helemaal ingelost. Het is namelijk de eerste festivalshow in 2018 voor Dave Gahan en co.. Met deze eerste bekendmaking wordt de eerste stap voor het vullen van het affiche gedaan. Later volgen ongetwijfeld meer namen voor het Franse festival.

Depeche Mode

De band rondom frontman Dave Gahan staat bekend als één van de grootste elektronicabands ooit. De groep bracht ondertussen al 13 studioalbums uit, waarvan Violator waarschijnlijk de meest bekende is. Violator en Music for the Masses staan bekend als klassiekers in het genre. Depeche Mode scoorde hits met ‘Just Can’t Get Enough’, ‘Enjoy the Silence’ en ‘Personal Jesus’. Vorig jaar stond met een nieuw album op NOS Alive en Bilbao BBK. Dit jaar volgen wellicht meer festivalshows.

Les Vieilles Charrues 2018

Les Vieilles Charrues

Les Vieilles Charrues is een vierdaags festival dat plaatsvindt in het Franse plaatsje Carhaix-Plouguer. Jaarlijks reizen er meer dan 200.000 muziekliefhebbers af naar dit evenement, dat bekend staat als het grootste muziekfestival in Frankrijk. Het festival vindt komend jaar plaats van 19 tot en met 22 juli. Na deze eerste bekendmaking volgen de komende tijd ongetwijfeld meer namen. Eerder stonden onder meer Arcade Fire, Royal Blood en Editors op het Franse festival. Dagpassen zijn te koop op de officiële festivalwebsite.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.