James Bay naar TRNSMT en Isle Of Wight Festival 2018

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De eerste festivalshows voor James Bay! James Bay zal komend jaar te zien zijn op TRNSMT en Isle Of Wight Festival 2018. 

Eerder liet de zanger weten dat hij werkt aan een nieuw album. Nu volgen daarbij zijn eerste aankondigingen voor festivals van deze zomer. Eind juni zal James Bay op Isle of Wight en TRNSMT staan.

James Bay

(c) Joris Bulckens

Als James Michael Bay in 2014 ‘Hold Back the River’ uitbrengt, gaat het snel met de Brit. Hij speelt menig festivalweide plat en zijn album Chaos and the Calm haalt in zijn geboorteland de eerst plek in de hitlijsten. Hij scoort nadien nog hits met onder andere ‘Best Fake Smile’ en ‘If You Ever Want to be in Love’ en nu lijkt nieuwe muziek dus niet ver weg.

TRNSMT Festival 2018

Foto: Ryan Johnston

In 2017 vond de eerste editie van TRNSMT Festival plaats in het Glasgow Green-park. Het festival kwam als vervanger van het T in the Park festival, dat al sinds 1994 bestond. Met acts als Radiohead, Kasabian en Biffy Clyro was het een enorm succes, aangezien er zo’n 120.000 bezoekers op af kwamen. Het festival wordt in 2018 verder uitgebreid door de toevoeging van een tweede weekend. Het Schotse festival wordt komend jaar gehouden van 29 juni t/m 1 juli en op 6 en 8 juli. Voor meer informatie ga je naar de website van het festival.

Isle of Wight Festival Logo

Isle of Wight Festival 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Newport, Verenigd Koninkrijk
Datum 15-18 juni 2023
Tickets Kopen