Oscar And The Wolf dropt nieuwe single ‘Breathing’

Foto: Kamiel Scholten

Max Colombie en co. zijn druk bezig geweest met het nieuwe werk. Het nieuwe album is al klaar en heeft nu officieel een release date: 29 september. Luister nu naar Breathing!

Breathing is de tweede single van het nieuwe album. Eerder liet de band ons al kennismaken met de eerste single, ‘So Real’. Voor de oplettende luisteraar klinkt ‘Breathing’ misschien bekend in de oren. De band speelt het nummer namelijk sinds de zomer van 2016 tijdens livesets. Nu is de plaat dus eindelijk helemaal klaar. En hij is weer genieten!

Luister hier naar de nieuwe single:

Festivals voor Oscar And The Wolf

Met een nieuwe plaat op zak is Oscar And The Wolf helemaal klaar voor het festivalseizoen. De band mag zich opmaken voor optredens op onder meer Rock WerchterDown The Rabbit Hole en Lokerse Feesten. Het nieuwe materiaal zal hierbij ongetwijfeld ten gehore worden gebracht. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want gedanst gaat er zeker worden. Bevat de nieuwe plaat ook zo’n festivalhit als ‘Strange Entity’? Wij hopen in ieder geval van wel.

Wil je alvast in de stemming komen voor deze optredens? Bekijk het optreden van de band op Lowlands 2016 dan nog eens terug!