Pohoda Festival 2018 strikt St. Vincent

Foto: Martina Mlčúchová

Pohoda Festival heeft de eerste naam voor de 2018-editie gepresenteerd. Annie Clark, beter bekend als St. Vincent, speelt in het weekend van 5 t/m 7 juli op het Slowaakse festival.

De Amerikaanse multi-instrumentalist is vooralsnog de enige naam die bekend is gemaakt voor het driedaagse festival. Ook het Spaanse Vida Festival bevestigde deze week al de komst van St. Vincent. Deze festivals vallen in dezelfde periode als onder andere Down The Rabbit Hole en Rock Werchter, waardoor het goed mogelijk is dat we St. Vincent ook in de Benelux terug gaan zien komende zomer.

St. Vincent

Annie Clark, beter bekend als St. Vincent, is een Amerikaanse singer-songwriter en multi-instrumentalist. Ze bracht in 2007 met Marry Me haar debuutalbum uit. Inmiddels staat de teller op 6 albums, waaronder één in samenwerking met niemand minder dan David Byrne. Het meest recente album heeft de titel MASSEDUCTION en is afgelopen oktober verschenen. Met het kakelverse album onder de arm staat al een uitgebreide tour gepland die haar ook naar Europa brengt komende zomer.

Pohoda 2018

Het Slowaakse festival Pohoda vindt plaats in de stad Trencin. Het lokale vliegveld van Trencin wordt jaarlijks weer opgetogen voor een drie dagen durend feest. In 2017 waren onder andere alt-J, Jake Bugg en Birdy te zien op Pohoda. Komend jaar vindt het festival plaats van 5 tot en met 7 juli 2018. De eerste 5.000 early bird-tickets voor Pohoda zijn al uitverkocht. Voor drie dagen festival + camping betaal je momenteel €89,-.

Het festival, dat in 2018 haar 22e editie viert, staat bekend om de kleurige aankleding en de vriendelijke sfeer. Kijk er dan ook niet gek van op als je hele families rond ziet lopen; Pohoda is toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen. De capaciteit van het festival ligt rond de 30.000 mensen en verkocht de afgelopen jaren elke keer uit. Klinkt aantrekkelijk? Festival.Travel organiseert meerdere reizen vanuit Nederland en België naar dit mooie festival!

 

Pohoda Festival Logo

Pohoda Festival 2018

Locatie
Slowakije
Trencín, Slowakije
Datum 5-7 juli 2018
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.