Anouk, Tom Odell en meer naar Concert at SEA 2017

Concert at SEA

Concert at SEA heeft 4 namen toegevoegd aan de line-up. Onder andere Anouk en Tom Odell zullen in de zomer van 2017 te zien zijn op het festival.

Naast Anouk en Tom Odell zijn ook Teske en Bökkers aangekondigd voor de twaalfde editie van het festival. Op ons forum wordt al flink gediscussieerd of de Engelsman Tom Odell ook op Rock Werchter zal spelen. Eerder werden Bløf, Kensington, Racoon en Broederliefde al aangekondigd voor Concert at SEA 2017.

De kaartverkoop voor het festival start op 24 november om 10:00 uur. Er gaat dan een beperkt aantal Early Bird tickets in de verkoop voor het gereduceerde tarief van €70,- (exclusief servicekosten). Later gaat de reguliere prijs van €75,- in.

Concert at SEA 2017

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf en wordt sinds het jaar 2006 georganiseerd. Bløf staat dan ook elk jaar als afsluitende act op het affiche. Het Zeeuwse festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli op de Brouwersdam. Onder andere Bløf, Kensington, Racoon, Anouk en Tom Odell zijn al aangekondigd. De verkoop van de tickets voor het festival start op donderdag 24 november om 10:00 uur. Voor een ticket ben je €75,- kwijt (exclusief servicekosten). Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2024

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Chef'Special
BLØF
Racoon
Tickets Kopen