Concert at Sea 2017 presenteert Doe Maar en meer

Doe Maar
Photo: Art of Booking

Drie nieuwe namen voor Concert at Sea 2017! Doe Maar, UB40 en Rondé worden toegevoegd aan het affiche van het festival. Ook maakt het festival verdeling per dag bekend.

De weekendtickets van Concert at Sea zijn al even uitverkocht, maar de grote namen hadden we nog niet allemaal. Vandaag bevestigt het festival de laatste drie en kan ook de verdeling per dag bekend gemaakt worden. Kleinere namen worden in 2017 bekend gemaakt. De verdeling per dag vind je hieronder:

[one_half]
Zaterdag 30 juni
Kensington
Doe Maar
Tom Odell
Bökkers
RONDÉ
[/one_half]

[one_half_last]
Zondag 1 juli
BLØF
Racoon
Anouk
UB40
Broederliefde
Teske
[/one_half_last]

Hoewel de weekendkaarten van het festival al zijn uitverkocht, kun je er nog steeds bij zijn. Aankomende vrijdag gaan om 10:00 uur de dagkaarten in de verkoop. Deze kosten €47,50 exclusief servicekosten.

Concert at SEA 2017

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf en wordt sinds het jaar 2006 georganiseerd. Bløf staat dan ook elk jaar als afsluitende act op het affiche. Het Zeeuwse festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli, zoals vanouds op de Brouwersdam. Onder andere Bløf, Kensington, Racoon, Anouk en Tom Odell staan dit jaar op het programma. De weekendkaarten voor het festival zijn al uitverkocht, maar er zijn zijn nog wel losse dagtickets te verkrijgen. De aparte verkoop voor deze tickets start op vrijdag 2 december om 10:00 uur. Voor zo’n dagticket ben je €47,50,- kwijt (exclusief servicekosten). Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2024

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Chef'Special
BLØF
Racoon
Tickets Kopen