Wil je Britney Spears zien op een festival in de Benelux? De kans is erg klein geworden: ze is op 15 augustus te zien in het sportpaleis Antwerpen. 

Eerder deden geruchten de rondte dat de zangeres te zien zou zijn op Pukkelpop. Met de aankondiging van haar optreden in Antwerpen op 15 augustus kan hier een streep door. Pukkelpop vindt van 15 t/m 18 augustus plaats. Op de openingsdag staat de popster in het Sportpaleis en op 17 en 18 augustus heeft ze al optredens in Engeland. Een optreden op de tweede dag van Pukkelpop lijkt daarmee erg veel van het goede.

Britney Spears

Britney Spears brak in 1999 door met haar debuutalbum …Baby One More Time. In de jaren die hierop volgden had ze onder andere hits met ‘Oops… I Did it Again’ en ‘Toxic’. Hoewel haar grootste hits uit begin deze eeuw komen heeft ze afgelopen jaren ook niet stil gezeten. In 2015 was ze te horen op hitsingle ‘Scream & Shout’ van Will.i.am. De zangeres is dus niet te zien op een festival in de lage landen. Wel is ze al aangekondigd voor Smukfest 2018, wat in Denemarken plaats vindt.

Pukkelpop 2018

In 2018 vindt alweer de 33ste editie van Pukkelpop plaats. Deze editie vindt plaats van 15 t/m 18 augustus. Het festival is in hetzelfde weekend als Lowlands, beide festivals hebben dan ook vaak een aantal dezelfde namen. Zo waren in 2017 onder andere The xx, The Editors en Mumford & Sons op beide festivals te zien. Over de line-up en ticketprijzen is nog niets bekend. Bekijk de website of onze programmapagina voor meer informatie en het laatste nieuws.