This post is also available in: English

Ben

Pukkelpop 2018

15 – 18 augustus 2018
Hasselt, België

PUKKELPOP TICKETS

Pukkelpop 2018 wordt de 33ste editie van het Belgische festival. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op electronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. In 2017 stonden onder meer The xx, Editors en Bastille op de planken van Pukkelpop. Verder maakte het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. Is het al Pukkelpop?

Pukkelpop Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Pukkelpop?

Pukkelpop wordt gevierd op het festivalterrein aan de Kempische Steenweg te Hasselt. Het festival staat bekend om haar goede bereikbaarheid. Pukkelpop is via het nabij gelegen treinstation slechts een kwartiertje lopen. Een Pukkelpop-ticket geeft je tevens toegang tot een gratis treinkaartje.

Daarnaast is een flink aantal parkeerplaatsen rondom het festivalterrein te vinden. Parkeren kost €5,- per dag.

Is er een camping?

Pukkelpop kent twee grote campings: Camping Chill & Camping Relax. Eerstgenoemde ligt tegenover het festivalterrein en beschikt daarmee over de ideale locatie. Camping Relax ligt op een uur lopen van het festival, maar die afstand wordt overbrugd door een groot aantal pendelbussen.

Een Pukkelpop-combi biedt toegang tot beide campings van het festival. Dagkaarthouders zijn enkel welkom op Camping Relax. Daarnaast heeft het festival upgrade-mogelijkheden op Camping Relax+.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Pukkelpop?

Als je nog andere vragen hebt over Pukkelpop, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Pukkelpop vind je ook in onze Festivalrapporten van Pukkepop 2015, Pukkelpop 2016 en Pukkelpop 2017.

Pukkelpop Aftermovie

Pukkelpop Locatie

Pukkelpop Adres

Festivalterrein Pukkelpop
Kempische Steenweg
3500
Hasselt
Limburg
België