Advertisement

Britney Spears naar Smukfest 2018

Foto: Randee St.Nicolas

Een opvallende naam voor Smukfest 2018. Het Deense festival heeft niemand minder dan Britney Spears gestrikt voor een festivalshow.

De show op Smukfest is het eerste aangekondigde optreden van de Amerikaanse superster voor 2018. Zal ze aankomende zomer nog meer Europese festivals aandoen? Spears is wellicht een goede kanshebber voor Sziget 2018. Het Hongaarse Sziget vindt namelijk gelijktijdig plaats met het Deense festival.

Britney Spears

Eigenlijk behoeft Britney Spears geen introductie meer. De Amerikaanse zangeres scoorde monsterhits met onder meer ‘Baby One More Time’, ‘Oops! … I Did It Again’ en ‘Toxic’. Hoewel haar gloriedagen in het begin van het decennium lagen, staat Spears ook meer recentelijk nog haar mannetje. Zo schopte ze het in 2015 samen met Will. I. Am. een heel eind in de hitparades met ‘Scream & Shout’. Haar laatste album, Glory, stamt uit 2016. In dat jaar stond ze nog op het Londense Apple Music Festival.

Smukfest 2018

Smukfest 2018 vindt plaats van 8 tot en met 12 augustus in het Deense Skanderborg. Met de komst van Britney Spears heeft de organisatie een opvallende act binnengehengeld. Tickets voor het festival gaan binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.