De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na de andere headliner wordt naar je hoofd geslingerd. Kun jij je hoofd koel houden en de valse geruchten van de goede kanshebbers onderscheiden? Doe dan mee aan het VoorSpel en maak kans op eeuwige roem en een cadeaubon van Ticketmaster ter waarde van 20 euro!

Afgelopen dinsdag is onze jaarlijkse contest weer gestart. Op het Festileaks Festival Forum organiseren we voor Pinkpop 2018 het VoorSpel, waar iedereen moet proberen zo goed mogelijk de line-up van het festival te voorspellen. De persoon die uiteindelijk het dichtstbij blijkt te zitten, mag zich een jaar lang stoer gedragen en zichzelf ‘Pinkpop Orakel’ noemen, en je krijgt ook nog eens een cadeaubon van Ticketmaster! Ook maken we aan de hand van de inzendingen een poster die ongetwijfeld flink op het uiteindelijke affiche zal lijken.

Het VoorSpel

Het goede nieuws: je kunt meteen beginnen met voorspellen! Het enige dat je nodig hebt is een account op ons Festival Forum. Check goed de spelregels, en ga helemaal los.

Een nieuw account maken

Direct naar het Pinkpop VoorSpel 2018

Inspiratie nodig?

Rock Werchter 2015 Camping

Er zijn een aantal manieren om op de hoogte blijven van de geruchten. Je kunt het geruchtenoverzicht van de overige Pinkpopnamen bijvoorbeeld eens doornemen. De lijst wordt bij elk nieuw gerucht over een mogelijke naam bijgewerkt. Verder hebben wij op ons forum een Pinkpop 2018 topic. In dit topic worden door onze forumleden alle geruchten voor Pinkpop besproken. Heb je zelf een vraag of een opmerking over een bepaalde artiest, schroom dan niet om aan de discussie mee te doen. Elk stukje extra informatie kan helpen om net iets beter te voorspellen.