Kendrick Lamar, Gorillaz en meer naar Lowlands 2018

Het hoge woord is eruit: de eerste namen voor Lowlands 2018 zijn bekend. Onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs en Gorillaz reizen af naar Biddinghuizen.

Naast bovengenoemde namen onthulde de organisatie nog meer kersverse acts. Zo staan ook Dropkick Murphys, Dua Lipa en Rag’N’Bone Man op het festival. In de poster van het festival in Biddinghuizen vind je alle namen die zojuist bekend werden gemaakt. 

Kendrick Lamar


Lamar bracht in 2012 zijn debuutalbum Good Kid, M.A.A.D City uit en werd door de media direct bestempeld als ‘the next big thing’. Inmiddels zijn we drie albums verder en blijkt dat de vele journalisten het bij het juiste eind te hadden. De rapper staat inmiddels bekend als één van de grootste in de hiphopscene. Lamar mengt harde beats met rake teksten die gaan over politiek, de rassenkwestie en taboes. Zijn laatste album DAMN. bleek zo’n groot succes dat vrijwel het gehele album terug te vinden was in de Single Top 100. Een songwriter van de bovenste plank. Eerder werd de rapper al aangekondigd voor Øya, Flow en Way Out West.

Lowlands 2018

Lowlands schoorstenen
Foto: Debbie Spaan/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. In 2017 waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners, maar er was natuurlijk veel meer te beleven. Van theater tot ballet en het maken van je eigen sokpop. Op het festival in Biddinghuizen kan en mag alles. Ben je benieuwd wie je komend jaar kan zien in de Free State of LLow? Wij houden je natuurlijk op de hoogte!

Tickets voor de aankomende editie gaan binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie over Lowlands 2018 kun je terecht op de officiële website. Daarnaast kun je op ons forum  speculeren over de hele line-up van 2018.

Met de eerste namen is het natuurlijk tijd voor voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.