Enter Shikari, Bad Religion, The Bloody Beetroots en anderen naar Nova Rock 2018

Enter Shikari
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Enter Shikari, Bad Religion en The Bloody Beetroots komen Nova Rock met optredens verblijden. De organisatie van het rockfestival maakt vandaag 13 nieuwe namen bekend.

Naast Enter Shikari, Bad Religion en The Bloody Beetroots worden ook Shinedown, Less Than Jake, Eisbrecher en Baroness aan het affiche toegevoegd. Eerder werd bekend dat ook The Prodigy, Billy TalentIron Maiden, Rise Against, Avenged Sevenfold, Die Toten Hosen, Limp Bizkit en Volbeat op Nova Rock te bewonderen zijn.

Bad Religion

De oude rotten van Bad Religion denken nog lang niet aan stoppen. De band bestaat intussen al bijna 40 jaar en is uitgegroeid tot één van de absolute vaandeldragers uit de punkscene. De band speelde de afgelopen jaren op Rock am Ring, Graspop, Sziget, Groezrock en Hellfest en bracht in het complete bestaan 17 studioalbums uit. Hits werden gescoord met ‘Fuck You’, ‘Punk Rock Song’ en ‘Los Angeles Is Burning’.

Nova Rock 2018

Nova Rock Stage

Nova Rock 2018 vindt plaats van 14 tot en met 17 juni in Nickelsdorf, Oostenrijk. Vorig jaar stonden onder andere Linkin ParkSystem Of A Down en Green Day op het programma. De kaartverkoop is reeds gestart. Meer informatie over het festival? Check dan de website!

Het festival vindt plaats in hetzelfde weekend als Pinkpop, dus wellicht dat we wat namen die op Nova Rock staan in Landgraaf terugzien. Meediscussiëren over de line-up van Pinkpop? Check dan ons forum!

Nova Rock Logo

Nova Rock 2023

Locatie
Oostenrijk
Nickelsdorf, Oostenrijk
Datum 7-10 juni 2023
Line-up
The Prodigy
Parkway Drive
Die Ärzte
Tickets Dagkaarten vanaf €114.99. Combitickets vanaf €229.99. Kopen