Festileaks tipt: De 5 vetste indoor festivals van komende maanden

1732
Milkshake 2017
foto: Debbie Spaan / Festileaks

Stiekem gaat er niets boven de geur van vers gras, gemixt met bierlucht en zwetende mensen terwijl het zonnetje op je gezicht staat en je met je vrienden naar het live optreden van je favoriete band kijkt. Aangezien we hier nog zo’n half jaartje op moeten wachten, hebben we een lijst gemaakt van de beste indoor festivals van de komende maanden. Dan is het wachten zo voorbij!

Catch (24 maart) – Utrecht


De wintertegenhanger van Pitch vindt ook dit jaar weer in Utrecht plaats. Op 24 maart kun je dansen op de beste elektronische beats. Deze editie staan onder andere Fatima Yamaha, Snakehips, George Fitzgerald en Colin Benders op het programma. Geen verkeerde namen voor een zaterdagavond. Kaarten zijn nog voor €31,50 verkrijgbaar.

Rampage (2 -3 maart) – Antwerpen


Het grootste Drum ’n Bass en Dubstep feestje wordt ook dit jaar weer gevierd. Nog steeds in het vertrouwde Sportpaleis, maar deze keer twee nachten lang. Zo krijg je dat echte festivalgevoel. Mensen uit vijftig landen komen hier samen om helemaal naar de getver te gaan. Chase and Status, Pendulum, Camo & Krooked zullen je daarmee helpen. Tickets zijn vanaf €47,95 te koop.

Grasnapolsky (2 – 4 februari) – Radio Kootwijk


Een voormalig zendstation dient tijdens dit weekend als indoor festivalterrein. Hier kun je allerlei muziek ontdekken, maar ook de meer gevestigde namen aanschouwen. Net als op een zomerfestival zijn er verschillende genres vertegenwoordigd. Afterpartees, Dave Budha, Mozes And The Firstborn, Dj St. Paul en Felix Pallas zijn acts die hier spelen. Wil je er ook bij zijn? Zet dan meteen je alarm op Ticketswap aan en maak een plekje in je agenda voor volgend jaar, er zijn op dit moment namelijk alleen nog bungalows.

Pleinvrees (februari) – Verschillende steden in Nederland


Ook Pleinvrees heeft een wintervariant. Eveneens met dance, techno en elektro. Je hoeft hier niet ver voor te reizen, want zij komen naar jou toe. Met Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Tilburg en Groningen op het tourschema is het waarschijnlijk dichterbij dan de bestemming van je favoriete zomerfestival. Kaarten zijn nog te krijgen voor ongeveer €20,-.

STRAF_WERK (februari) – Rotterdam en Amsterdam


Tot slot is er in februari ook een wintereditie van STRAF_WERK. Te beginnen op 2 februari bij de nieuwe locatie in Rotterdam: Factory 010. Hier ga je de nacht in met onder andere Matador en Noir. De dag erna wordt het feest nog eens overgedaan in de Marktkantine in Amsterdam met Eats Everything en Benny Rodrigues. Tickets voor Rotterdam en Amsterdam zijn nog te verkrijgen.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Blonde import-Amsterdammer met een zwak voor België. Wil geen optreden missen van Arctic Monkeys en Tame Impala. Standaard te vinden op Down The Rabbit Hole.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.