Ghost, Arch Enemy, Jonathan Davis en anderen naar Graspop Metal Meeting 2018

Graspop gaat voor goud! Het Belgische metalfestival maakt vandaag 26 nieuwe namen bekend en weet tevens te melden dat de affiche bijna compleet is. Onder andere Ghost, Arch Enemy en Korn-zanger Jonathan Davis zijn onder de bevestigingen.

Naast deze drie namen doet de organisatie er een schep bovenop door ook Baroness, Neurosis, Hollywood Undead, Accept en Shinedown te bevestigen. Check de complete rij nieuwe namen hieronder:

Eerder werd bekendgemaakt dat onder meer Guns N’ Roses, Iron Maiden, Ozzy OsbourneHollywood Vampires en Volbeat op het festival spelen. Het festival duurt volgend jaar maar liefst 4 volledige dagen.

Ghost

De veelbesproken Zweedse metalband Ghost lijkt een drukke festivalzomer tegemoet te gaan. De groep speelde in het verleden op Pinkpop, Reading/Leeds, Rock am Ring, Fortarock en meerdere edities van Graspop. In 2018 trekken Papa Emeritus III en zijn Nameless Ghouls langs Wacken Open Air en Download Paris. Daarnaast geven de mannen een headline-optreden tijdens het Eindhovense Dynamo Metal Fest. Het laatste studioalbum van Ghost dateert van 2015, toen bracht de groep hun derde en gevierde langspeler Meliora uit.

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop atmosfeer
Foto: Tim Tronckoe

De beruchte Metal Meeting vindt aankomend jaar plaats van 21 tot en met 24 juni. Dit jaar heeft het festival een heuse XL-editie van vier dagen in plaats van drie. Metalfans uit heel Europa reizen af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. Dit jaar zijn onder meer Ozzy OsbourneGuns N’ Roses en Iron Maiden de headliners van dienst. Tickets voor de 2018-editie zijn inmiddels in de verkoop gegaan via de website van het festival.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Guns N' Roses
Gojira
Ghost
Guns N' Roses, Gojira, Ghost +132 meer
Tickets Dagkaarten vanaf €119. Combitickets vanaf €299. Kopen