Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de teksten van Pearl Jam?

Foto: Danny Clinch

YES! Na een ijzersterke show in Landgraaf is het dan eindelijk de beurt aan de Vlamingen. Pearl Jam brengt komende zaterdag een bezoekje aan de Werchterse festivalweide. Ben jij er al klaar voor? Test je lyrics-kennis in onze FestiQuiz!

Waar het op Pinkpop 18 jaar heeft geduurd, is het Rock Werchter iets minder lang geleden. In 2014 stonden Eddie Vedder en zijn mannen nog op het Vlaamse festival, maar dat maakt hen niet minder geliefd bij het Belgische publiek.

Hoog tijd om je kennis over de band uit Seattle eens onder de loep te nemen. Ken jij alle teksten van Pearl Jam al uit je hoofd of moet je nog even oefenen voordat je mee staat te blèren? Kies het goede woord voor op de stippellijn en laat ons zien hoeveel lyrics uit je hoofd weet!

Pearl Jam

Pearl Jam
Foto: Danny Clinch

Sinds de laatste Europese tour in 2014 verlangt menig festival alweer naar de komst van Amerikaanse rockband. Eddie Vedder en zijn collega’s brachten drie jaar geleden voor het laatst een bezoek aan Europa, waarbij zij onder meer als headliner op Rock Werchter stonden en ook twee keer in de Ziggo Dome speelden. Vorig jaar bevestigde Jan Smeets dat de band in 2017 op Pinkpop zou staan, wat achteraf een hoop ophef veroorzaakte. De band bleek immers niet naar Europa te willen komen zolang er terreurdreiging heerst. Dit jaar komt daar dus verandering in!