YES! Ze komen ein-de-lijk weer naar Pinkpop. Ook op de festivals Rock Werchter, I-Days festival, NOS Alive en Mad Cool zijn ze in 2018 van de partij. Met zoveel kansen om een glimp van Pearl Jam op te vangen vraagt dit om ongegeneerd mee te zingen. Hoe goed ken jij de lyrics?

Het is inmiddels bijna 18 jaar geleden dat Pearl Jam op de heilige Pinkpopweide stond, maar het is Jan Smeets en zijn team eindelijk gelukt ze naar Landgraaf te laten komen. Wij gaven je natuurlijk al 5 redenen waarom iedereen Pearl Jam live wil zien in 2018. En met deze Europese tour langs de zalen en festivals, komt er misschien wel wat nieuw materiaal aan!

Weet jij alle teksten van Pearl Jam uit je hoofd of moet je nog even oefenen voordat je mee staat te blèren? Kies het goede woord voor op de stippellijn en laat ons zien hoeveel lyrics uit je hoofd weet!

Pearl Jam

Pearl Jam
Foto: Danny Clinch

Sinds de laatste Europese tour in 2014 verlangt menig festival alweer naar de komst van Amerikaanse rockband. Eddie Vedder en zijn collega’s brachten drie jaar geleden voor het laatst een bezoek aan Europa, waarbij zij onder meer als headliner op Rock Werchter stonden en ook twee keer in de Ziggo Dome speelden. Vorig jaar bevestigde Jan Smeets dat de band in 2017 op Pinkpop zou staan, wat achteraf een hoop ophef veroorzaakte. De band bleek immers niet naar Europa te willen komen zolang er terreurdreiging heerst. Dit jaar komt daar dus verandering in!

DELEN
Dianne
Redacteur & Chef Social Media. Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Liefde voor o.a. Milky Chance, J.Bernardt, Foo Fighters, Editors, Muse, De Staat, Royal Blood, Lowlands, Rock Werchter en de wereld rondreizen.