Doe Maar naar Royal Park Live 2017

Doe Maar
Photo: Art of Booking

Royal Park Live maakte vandaag een nieuwe naam bekend. Doe Maar staat op vrijdag 7 juli op het podium van Paleis Soestdijk.

Doe Maar zal deze dag niet alleen op het festival staan. Er worden binnenkort nog een aantal support acts aan de line-up voor deze dag toegevoegd. Deze worden later bekendgemaakt. Van Morrison (8 juli) en Racoon (9 juli) mogen de dagen erna hun opwachting maken voor een optreden op Paleis Soestdijk.

Doe Maar

Doe Maar is niet weg te denken in de Nederlandse muziekscene. In de jaren ’80 werden ze razend populair met hits als ‘Pa’, ‘Doris Day’ en ‘Is Dit Alles’. Na jarenlange afwezigheid stond Doe Maar vorig jaar eindelijk weer op het podium. Ze deden een tour waarbij ze onder andere op Pinkpop stonden en daarnaast drie avonden in de Ziggo Dome optraden. Dit jaar zijn ze onder andere te zien op Dauwpop, Paaspop en Concert At Sea.

Royal Park Live

Royal Park Live is een reeks concerten die gehouden wordt op Paleis Soestdijk. Dit jaar vindt het plaats van 7 tot en met 9 juli. Voor de andere dagen zijn Van Morrison en Racoon aangekondigd. Tickets voor deze twee dagen zijn niet meer verkrijgbaar, maar er is wel een wachtlijst. Tickets voor de dag waar Doe Maar op staat gaan op vrijdag 3 maart om 10:00 in de verkoop. Voor meer informatie over Royal Park Live, kijk op de website.

 

Over de auteur ✍️

Amber Hoogendoorn

24 jaar. Afgestudeerd van de opleiding Media, Informatie & Communicatie. Sinds 2016 onderdeel van Festileaks. Fan van Kendrick Lamar, A$AP Rocky, Mac Miller, Kanye West, De Staat, Muse en Anderson .Paak. Vinylverzamelaar. Ieder jaar te vinden op Lowlands en WOO HAH!.

Meer van Amber