Waylon, The Wild Romance en Martijn Fischer naar Retropop 2018

Waylon
Foto: Bart Heemskerk (Paaspop 2017)

Retropop maakt vandaag drie nieuwe namen bekend. Waylon, The Wild Romance en Martijn Fischer voegen zich bij het programma en zullen op zaterdag 9 juni spelen op het tweedaagse festival in Emmen.  

Eerder maakte het festival al een hele lijst artiesten bekend, onder wie Bryan Ferry, Anastacia, Chef Special en Racoon. Ook werd bij deze persconferentie aangekondigd dat Retropop dit jaar op niet één, maar twee dagen optredens zal hebben. Op de website vermeldt de organisatie dat er binnenkort nog meer acts volgen voor zowel het Hoofdpodium als de nieuwe No Limit Stage. Op onderstaande poster zie je de voorlopige line-up:

Terugkeer van de TributeStage

Dit jaar keert de TributeStage terug in Emmen. En hoe! Martijn Fischer is inmiddels uitgegroeid tot de ultieme verpersoonlijking van André Hazes. Hij vertolkt de volksheld namelijk al jaren in diverse musicals en films. Zijn optreden zal dan ook een feest van herkenning worden, maar is vooral een schitterend eerbetoon aan de grootmeester zelf.

Ook Herman Brood krijgt zijn eervolle vermelding, met de bevestiging van zijn originele begeleidingsband The Wild Romance. Met de aanwezigheid van onder andere Dany Lademacher en David Hollestelle, staat er een topbezetting op de TributeStage van Retropop.

Retropop 2018

https://www.youtube.com/watch?v=zqrYwCBGFEs

De 17e editie van Retropop vindt dit jaar plaats op 8 en 9 juni in Emmen. Voor het eerst is het festival dit jaar verspreid over twee dagen. Overnachten op de enige echte Retropop camping was eerdere jaren al wel mogelijk. De vrijdagavond was toen echter vooral bestemd voor feesten. Voor €79,50 kun je gelukkig dit jaar genieten van twee dagen aan optredens aan de Grote Rietplas in Emmen. Meer info over kaartverkoop en overnachten vind je op de website. Benieuwd naar wat wij vonden van Retropop 2017? Lees dan snel het Festivalrapport!

Over de auteur ✍️

Irene Schelwald

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

Meer van Irene