Anouk en White Lies nieuwste namen Suikerrock 2018

Anouk

Het Belgische Suikerrock maakt de komst van twee nieuwe namen bekend. De Briste band White Lies en Nederlands eigen Anouk vullen het affiche aan.

Beide namen voegen zich bij de line-up op de zaterdag van Suikerrock. Voor deze zaterdag 28 juli werden eerder al de Goo Goo Dolls en Alanis Morissette aangekondigd. De organisatie doet daar naar eigen zeggen nu nog weer een schepje (suiker) bovenop en laat Anouk helemaal los gaan op het podium in het Belgische Tienen. De derde dag van het festival heeft tot nu toe Stan Van Samang en Gers Pardoel als eerste namen. Voor de vrijdag zijn er vooralsnog geen bevestigingen gedaan. Maar: much more to come, zo vermeld de website.

Anouk

Anouk

Anouk is misschien wel de populairste rockzangeres van Nederland en een graag geziene gast op festivals. Naast Suikerrock is ze deze zomer ook te bewonderen op onder andere Paaspop, Concert At Sea en Oerrock. Haar laatste album Fake it Till We Die stamt alweer uit 2016, maar er liggen nog geen plannen voor een nieuwe plaat. Het zullen dus de klassiekers uit haar repertoire zijn die over de festivalweides knallen!

Suikerrock 2018

Suikerrock is een driedaags festival in Tienen, België. Dit jaar vindt het festival plaats van 27 t/m 29 juli. Voorgaande jaren stonden onder andere Iggy Pop (2017), Deep Purple (2016) en Joe Cocker (2013) op de planken. De meeste podia van Suikerrock zijn gratis toegankelijk, alleen het podium op de Grote Markt behoeft het bezit van een ticket. Voor een dagticket tel je daar €49,- voor neer en combitickets gaan voor €115,- op de website.

 

Suikerrock Logo

Suikerrock 2023

Locatie
België
Tienen, België
Datum 4-6 augustus 2023
Line-up
Sean Paul
Regi
Bart Peeters
Tickets Niet meer beschikbaar.