Twaalf kersverse acts voor Balaton Sound 2018. Het Hongaarse festival weet zich verzekerd van optredens van onder meer Axwell Λ Ingrosso, Oliver Heldens en Alesso.

Dat betekent de voetjes van de vloer aan het Hongaarse Balatonmeer. Naast bovengenoemde namen maakte de organisatie nog negen andere dansbare acts bekend. Benieuwd welke? Hieronder volgen alle gloednieuwe namen.

 • Axwell Λ Ingrosso
 • Alesso
 • Oliver Heldens
 • Craig David presents TS5
 • Ella Eyre
 • Martin Solveig
 • Vini Vici
 • Carnage
 • Disciples
 • Princess Nokia
 • Night Lovell
 • NGHTMRE

In een eerder stadium werd al bekendgemaakt dat ook onder meer The Chainsmokers, Martin Garrix en David Guetta hun beats ten gehore brengen op het Hongaarse festival.

Balaton Sound 2018

Foto: nl.balatonsound.com / Sandor Csudai

Balaton Sound vind komend jaar plaats van 4 tot en met 8 juli aan het Balatonmeer in Hongarije. Het festival is vooral gericht op elektronische muziek en trekt elk jaar weer vele mensen vanuit heel Europa. In 2018 zijn onder meer Axwell Λ Ingrosso, The Chainsmokers, David Guetta en Martin Garrix op het festival te zien. Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.