James Bay, Craig David en meer naar The Biggest Weekend Swansea 2018

James Bay
Foto: Bart Heemskerk

De line-up van The Biggest Weekend wordt alleen maar groter: vandaag voegde het festival onder andere Craig David, James Bay en Wolf Alice toe aan de line-up van de editie in Swansea.

Eerder maakte BBC de komst van Ed Sheeran en Taylor Swift bekend. In andere steden zijn acts als Beck en Snow Patrol te vinden. Het affiche voor Swansea ziet er met de nieuwe toevoegingen als volgt uit.

James Bay

De Britse singer-songwriter James Bay brak in 2015 door met zijn single ‘Hold Back The River’. Een aantal maanden daarna bracht hij zijn debuutalbum Chaos And The Calm uit, welke eveneens een groot succes werd. Na een pauze van ongeveer een jaar is James Bay eindelijk terug van weggeweest: op 8 februari komt zijn nieuwste single ‘Wild Love’ uit. Ook zijn de eerste festivaloptredens bekend gemaakt, de zanger staat namelijk dit jaar op TRNSMT en Mad Cool Festival. Of ook Nederland en België op het tourschema verschijnen is nog onduidelijk.

The Biggest Weekend

The Biggest Weekend 2018 wordt gepresenteerd door BBC Radio. Het festival vindt plaats van 25 t/m 28 mei. Het festival vindt plaats in maar liefst vier verschillende locaties In ieder deel van het Verenigd Koninkrijk is een locatie: Belfast, Perth, Swansea en Coventry. Tot nu toe is bekend dat onder andere Ed Sheeran, Beck en Snow Patrol op het festival zullen staan. Een ticket voor een dag voor één locatie kost € 20,-. Voor meer informatie over het festival kun je de website raadplegen.